Известие

Collapse
No announcement yet.

Причини да избера Алфа 147 1.9JTD 2002,2003 :) ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dido alfa Покажи съобщение
    ха ха ,тука вече ми заприлича на селска седянка,за коя мома да си оженим ергена.Любов на сила нестава.
    Става само с пари тук. Но пък после е голем кеф

---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
    Малко или много няма значение, ако има нещо да й се прави ще го направи с времето (ако не е належащо). Автомобил "втора" ръка е нещо като да си купиш жилище в лошо състояние, което с времето ще го направиш така както искаш.
    Да бе, ама едното седи, гние и му пада цената. Няма пари юнака за Алфа и по-добре де не се вкарва в приключение за да не увеличи с още един армията псуващи тази марка
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Автора на темата да си мръдне ухото ако още я чете.
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
        ...Чувството е особено и гъделичка, ей тъй , отвътре. Малко хора чуват от Алфи, тъй , че взимай с теб Алфаджия, като дойде време за покупката и мини и през сервиз. И късмет. И после да се похвалиш. Отсега ти казвам - добре дошъл в отбора.
        Много хора изобщо не са за такива обувки, а това алфаджия все ми е малко като гайдарджия, един такъв с потури, мустаки и гайда
        Не е ли алфаджия и тоя, който кара нова жулиета или е подкарал нова брера и си няма на идея къде точно е стартера? Щом е с алфа си е алфаджия, но не е задължително да си има на идея в какво точно състояние е поредния кошник, предложен за продажба, а на никого не препоръчвам да носи отговорност за скрити кусури, има си неща, които просто не се виждат.
        Скоро четох за една алфа, която не можеше да бъде регистрирана, че бяха забъркали и сватовника за свидетел от прокуратурата...
        Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
        Но ако вземе бензинка и сложи газ ....
        Аз още като търсех алфа, на бензинките автоматично им добавях по едно хилядарче за газов инжекцион. Но бутилките в багажника ми омръзнаха вече.
        Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
        Автора на темата да си мръдне ухото ако още я чете.
        Нито една тема в нета не е на автора си, нашите послания са към всеки, който иска/може да е с алфа.
        Last edited by Liminat; d.m.y г., 20:32.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

ама хубава лоша после вървят пари по тоя кола. за толко малка сума дори и да се вместиш после ква е гаранцията че няма да изникне нещо което струва да кажем 150 лева и тая кола да се остави в гаража да летува? освен тва ще харчи 7-8 нафта на 100. то купуването на колата е най лесното. данъка и ще в пъти по скъп от на пежото. всяка година ще трябва 1 хубава заплата само за да е в движение по документи тая кола. най обикновен термостат да се наложи да се смени може да е затруднение.
          аз фащам бас че повечето от форума които те надъхвт че алфата е номер 1 , им свети лампата за резервата почти постоянно.

Сега само да вметна, че сумата е без значение, защото - "нещо може да изкочи" ако ще и за 20 000 бона да си я купил. Освен това ако ремонт струващ 150 лева ще те принуди да не си караш колата и същата да летува в гаража - по - добре ни си купувай изобщо кола (едно колело ще се поддържа по-лесно, не с кой знае колко по - малко пари, но все пак по-тънкичко) ! Харчи 7-8 нафта, а понякога и малко повече, но зимата (Алфа 147 - 1.9 ЖТД - 115 к.с.) при минусови температури, като загрявам поне 10/15 минути (мой тертип)! При нормални условия на употреба, технически изправна и при плюсови градуси клони към 6, 6,5, 7 в зависимост от трафик и натискане на газта. Показателите са за 100% градско, извън града със скорост 110/130 (трима човека с багаж) - 1000 километра с един резервоар или 6 л/100 км. В пъти по - евтин данък може би, ако пежото е до 74 kW или ако се регистрира в общ. Гугутково, където се регистрират по 5 МПС-та годишно ! (надали съществува подобна община - посочването й е примерно). По една заплата трябва за всяка една кола за документи - гражданската е една и съща при коли 1.9 или 2.0, прегледа също, винетните стикери също, за данъка може да се коментира. (преди Алфата карах, Опел, Мазда, Голф) парите си вървяха за всяка една без значение от марката. Хората са го казали колата е един бирник! По повод лампата за недостатъчно гориво, имам навика да си зареждам гориво още щом заходи стрелката към последната чертичка, бяха ми споменали, че дизела не е добре да се кара на резервата щото много боклук и утайка се събира на дънцето, но пак мои си съждения.
          По повод мерака на автора на темата за Алфа - да си събере някой лев още и да си вземе моделчето, не е лошо и като фаца и като вървене, е поддръжка си има, но коя ли кола я няма - танкове като Москвич и Жигули вече не се правят, а и при тях си вървяха ремонти. Моята я купих от познат преди 6 месеца и бройх 5000 пари (дизелче, 2002 година). За 3 900 не знам дали ще се намери подобен модел не съм гледал по сайтовете. Ако ще купуваш нов внос обаче си приготви пари за еко такса, регистрация в КАТ, гражданска, винетка, преглед и прочие хави, отделни от ремъци, масла, филтри, гуми евентуално и т.н. Успех - колицата я бива, за сега.

Comment

Първоначално публикувано от dekstur Покажи съобщение
            ама хубава лоша после вървят пари по тоя кола. за толко малка сума дори и да се вместиш после ква е гаранцията че няма да изникне нещо което струва да кажем 150 лева и тая кола да се остави в гаража да летува? освен тва ще харчи 7-8 нафта на 100. то купуването на колата е най лесното. данъка и ще в пъти по скъп от на пежото. всяка година ще трябва 1 хубава заплата само за да е в движение по документи тая кола. най обикновен термостат да се наложи да се смени може да е затруднение.
            аз фащам бас че повечето от форума които те надъхвт че алфата е номер 1 , им свети лампата за резервата почти постоянно.

Сега само да вметна, че сумата е без значение, защото - "нещо може да изкочи" ако ще и за 20 000 бона да си я купил. Освен това ако ремонт струващ 150 лева ще те принуди да не си караш колата и същата да летува в гаража - по - добре ни си купувай изобщо кола (едно колело ще се поддържа по-лесно, не с кой знае колко по - малко пари, но все пак по-тънкичко) ! Харчи 7-8 нафта, а понякога и малко повече, но зимата (Алфа 147 - 1.9 ЖТД - 115 к.с.) при минусови температури, като загрявам поне 10/15 минути (мой тертип)! При нормални условия на употреба, технически изправна и при плюсови градуси клони към 6, 6,5, 7 в зависимост от трафик и натискане на газта. Показателите са за 100% градско, извън града със скорост 110/130 (трима човека с багаж) - 1000 километра с един резервоар или 6 л/100 км. В пъти по - евтин данък може би, ако пежото е до 74 kW или ако се регистрира в общ. Гугутково, където се регистрират по 5 МПС-та годишно ! (надали съществува подобна община - посочването й е примерно). По една заплата трябва за всяка една кола за документи - гражданската е една и съща при коли 1.9 или 2.0, прегледа също, винетните стикери също, за данъка може да се коментира. (преди Алфата карах, Опел, Мазда, Голф) парите си вървяха за всяка една без значение от марката. Хората са го казали колата е един бирник! По повод лампата за недостатъчно гориво, имам навика да си зареждам гориво още щом заходи стрелката към последната чертичка, бяха ми споменали, че дизела не е добре да се кара на резервата щото много боклук и утайка се събира на дънцето, но пак мои си съждения.
            По повод мерака на автора на темата за Алфа - да си събере някой лев още и да си вземе моделчето, не е лошо и като фаца и като вървене, е поддръжка си има, но коя ли кола я няма - танкове като Москвич и Жигули вече не се правят, а и при тях си вървяха ремонти. Моята я купих от познат преди 6 месеца и бройх 5000 пари (дизелче, 2002 година). За 3 900 не знам дали ще се намери подобен модел не съм гледал по сайтовете. Ако ще купуваш нов внос обаче си приготви пари за еко такса, регистрация в КАТ, гражданска, винетка, преглед и прочие хави, отделни от ремъци, масла, филтри, гуми евентуално и т.н. Успех - колицата я бива, за сега.
            По груби сметки отидоха още 2000лв. част8и, труд, регистрации, застраховки, ...
            Малко реклама - вземи моята 147 http://www.cars.bg/u549452
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

Working...
            X